Labi audzināts ieraugs

Taisnība vien ir tiem, kas saka, ka iesācējiem svarīgi izmantot nobriedušu un labas kvalitātes ieraugu. Nezinu vēl, cik efektīgs mans iebraucējs būs maizes cepšanā, bet ikdienas apetīti varu novērtēt kā pat ļoti labu. Interesants radījums - jau neilgi pēc kārtējās pabarošanas var novērot, kā tas gandrīz vai acu priekšā kļūst aktīvs un aug. Attēlā ieraugs apjomā dubultojies rūgstot, kaut kopš piebarošanas pagājušas tikai 4 stundas. Ja pirms tam satraucos par to, ka man nav pagaidām iespējas ieraugam rūgšanai nodrošināt izteiktu siltumu, tad tagad secināju, ka arī lietainas dienas padsmit grādos tam apetīte laba.

Write a comment

Comments: 0

Komerciālajā pusfabrikātu un ātrās ēdināšanas diktētajā pasaulē dabisks un veselīgs ēdiens kļuvis par izaicinājumu. Ļausimies tam...!

Blogs veidots ar mērķi apkopot informāciju un pieredzi, iepazīstot aizraujošo un interesanto dabiski raudzētās maizes pasauli.

 

Citi mani blogi:

Adonika - manas mājas virtuālajā pasaulē. Iespēja apkopot sev svarīgo, saliekot no lauskām savas pasaules un svarīgo lietu mozaīku.

Azote - adoptētāju un aizbildņu SO "Azote"