Malacis, man patika, ļoti vērtīga informācija un galvenais, ka personīgā pieredze un izjūtas, kas pārliecina par to, ka ir jāsāk domāt par savu veselību un , ka ir iespējams, sākumā nedaudz piepūšot
vaigus, dabūt gatavu to,kas vairs nu nemaz nav populāri šai steidzīgajā laikmetā,bet kas bija mūsu senču normāla ikdiena...savas un bērnu veselības dēļ mēs varam saņemties un dabūt gatavu visu, kas
ir veselīgs un vērtīgs. :)
#2
Richards(Sunday, 26 August 2012 07:28)
Jauks blogs, uzzinaju daudz derigu informaciju, gaidu jaunus postus:)
#3
Valters(Monday, 15 April 2013 10:48)
Priecājos par līdzīgi domājošiem, mēs pus gadu cepam lietuviešu saldskābmaizi, recepte no krievu forumiem.. maisam kopā kviešu un rudzu miltus, smalkie milti ir kādi 30% pārējais pilngraudu. Ieraugu
taisām no rudzu miltiem.
Esmu Jūsu bloga lasītāja un, iedvesmojoties, mēģināju
izcept mājās maizi (3-4 reizes) no mājās gatavota
ierauga.
Nu, man ir sanācis ne visai garšīgs ieraugs, lai
gan tam ir patīkama ananasam līdzīga smarža un citādi
nekādas vainas.
Vai būtu iespējams no Jums iegādāties nedaudz
labi audzināta rauga?
Write a comment
Gunita (Sunday, 10 June 2012 06:27)
Malacis, man patika, ļoti vērtīga informācija un galvenais, ka personīgā pieredze un izjūtas, kas pārliecina par to, ka ir jāsāk domāt par savu veselību un , ka ir iespējams, sākumā nedaudz piepūšot vaigus, dabūt gatavu to,kas vairs nu nemaz nav populāri šai steidzīgajā laikmetā,bet kas bija mūsu senču normāla ikdiena...savas un bērnu veselības dēļ mēs varam saņemties un dabūt gatavu visu, kas ir veselīgs un vērtīgs. :)
Richards (Sunday, 26 August 2012 07:28)
Jauks blogs, uzzinaju daudz derigu informaciju, gaidu jaunus postus:)
Valters (Monday, 15 April 2013 10:48)
Priecājos par līdzīgi domājošiem, mēs pus gadu cepam lietuviešu saldskābmaizi, recepte no krievu forumiem.. maisam kopā kviešu un rudzu miltus, smalkie milti ir kādi 30% pārējais pilngraudu. Ieraugu taisām no rudzu miltiem.
Linda (Wednesday, 21 May 2014 11:54)
Labdien!
Esmu Jūsu bloga lasītāja un, iedvesmojoties, mēģināju
izcept mājās maizi (3-4 reizes) no mājās gatavota
ierauga.
Nu, man ir sanācis ne visai garšīgs ieraugs, lai
gan tam ir patīkama ananasam līdzīga smarža un citādi
nekādas vainas.
Vai būtu iespējams no Jums iegādāties nedaudz
labi audzināta rauga?
Dzīvoju Rīgā.
Ar sveicieniem,
Linda
Inese (Sunday, 25 May 2014)
Labdien, Linda!
Protams, varu padalīties ar ieraugu. Atsūtiet, lūdzu, savu kontaktinformāciju uz e-pastu adonika@inbox.lv, lai varu sazināties ar Jums.
Aiga (Sunday, 29 March 2015 18:35)
Sveika!
Vai vari, lūdzu, pastāstīt, kā pasūtīji ieraugu no carlsfriends.net. Īsti nesaprotu, kā naudiņu par pasta izdevumiem viņiem nosūtīt.
Inese (Monday, 30 March 2015 09:18)
Ja pareizi atceros, tad sūtīju naudu aploksnē.